Asset management –
Professionel
ejendomsforvaltning

Bliver din ejendomsporteføjle forvaltet og driftet optimalt?

 

Asset management er en værdiskabende og ressourcekrævende disciplin

ROOF Management er din professionelle asset management partner

Hos ROOF Management er vi specialiseret i drift af ejendomme – så du ikke behøver være det. Ved at lægge løbende vægt på professionel og optimeret forvaltning og drift af investeringsejendommene, sikrer vi dig det bedst mulige afkast ved exit. Imens kan du trygt læne dig tilbage og vide, at din investeringsejendom er i gode hænder.

Derfor skal du vælge os

 • Vi har omfattende erfaring med at drive ejendomsinvesteringer. Lige nu har vi 8 ejendomsfonde under forvaltning til en samlet værdi af DKK 1. mia. Samlet består vores portefølje af 563 boliger fordelt på 20.791 m2.
 • Du vil opleve mange stordriftsfordele ved os som ejendomsforvalter. Vi har et stærkt netværk opbygget over mange år, som sikrer os gode aftaler på driften og løbende driftsudgifter.
 • Som kunde får du en nærværende service, og al relevant information om fordele og potentielle ulemper ved driften på ejendommen kan tilgås 24/7 på vores investorportal.
 • Vi har tilladelse som forvalter af alternative investeringsfonde (FAIF). Det betyder, at vi er under tilsyn af Finanstilsynet og skal opfylde en lang række kvalitetskrav i forhold til, hvordan vi indkøber, udbyder og driver vores ejendomsfonde. Det er en form for investorbeskyttelse og sikrer dig som kunde tryghed og kvalitet.
 • Du slipper for udlejer- og driftsrollen, da vi påtager os den. Optimering af drift og forvaltning sikrer værditilvækst i de ejendomme, vi forvalter.
 • Vi vurderer og inflationsregulerer løbende lejen i vores ejendomme.
 • Vi tilbyder en bred vifte af forskellige services på vegne af vores investorer/kunder. Det kan være en kombination af fund- og asset management og dermed en ”full service” eller det kan være delelementer – det hele afhænger af ønsker og behov.

Vi tager os ikke blot af alt det praktiske, vi optimerer og fremtidssikrer løbende din investering.

 

Bæredygtighed

Bæredygtige byggerier er fremtiden. Selvom vi hos ROOF Management ikke selv opfører ejendommen, er vi meget opmærksomme på at optimere, hvor vi kan. Det betyder, at vi har stort fokus på klimavenlige tiltag i driften, som kan påvirke miljøet positivt.

Ejendomsbranchen står for 1/3 af CO2-udledningen, og derfor er vi meget opmærksomme på vores ansvar.

Lejertilfredshed

Vores asset managers følger løbende udviklingen på ejendomsmarkedet og kender samtidig til hver en skrue på de ejendomme, som ROOF har under forvaltning. Når asset management er bedst, er det til gavn for både lejere og investorer. Det betyder nemlig, at investeringsejendommen vedligeholdes, mens lejerne er glade og tilfredse med deres boliger. Det giver de bedste vilkår for at opdage evt. fejl og mangler, øge lejertilfredsheden og dermed nedbringe churn raten.

”Vores lejere betyder meget for os. Vi tager dem alvorligt og ønsker, at de skal være glade og blive boende så længe som muligt. Det gavner driften og ejendommen med færrest mulige fraflytninger, og derfor går vi også langt for vores lejere – og faktisk også for dem, som fraflytter. De skulle jo meget gerne have lyst til at vende tilbage til os senere.”

Vi foretager tilfredshedsanalyser ved fraflytninger på alle vores ejendomme, så vi hele tiden kan lære og blive bedre, og vi kigger løbende på at sænke lejernes udgifter ved at forhandle med samarbejdspartnere. For eksempel har vi for nylig sænket priserne på forbrugsregnskaberne ved fraflytning på vores kollegier, hvor udskiftningsfrekvensen er højest.

agsdi-house
agsdi-dollar
agsdi-analysis

Vores ejendomme under forvaltning

ROOF invest

Hasseris Enge

ROOF invest

Forsytiaparken I

ROOF invest

Frederiksberg

Vi er klar til en snak

Vi er altid åbne for en dialog om vores nyeste ejendomsprojekter, så giv os et kald eller send en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at finde det helt rigtige investeringsprojekt.

CEO

Thomas Borg

 • t.borg@nectaram.com
 • +45 26 80 16 10

Bestyrelsesmedlem

Bjørk Krogshave

 • bk@roofmanagement.dk
 • +45 27 78 64 40

Det med småt

Kontakt
Finanstilsynet

ROOF Management A/S

Bornholmsgade 3, 3. sal
DK - 1266 København K
Tlf.: +45 93 86 57 96
CVR: 38990527
info@roofmanagement.dk

Jylland

Ved Stranden 10, 2 sal
DK - 9000 Aalborg C

 

© ROOF Management A/S 2023. Alle rettigheder forbeholdes. ROOF Management A/S der er et dansk selskab, CVR-nr: 38990527 og har tilladelse af Finanstilsynet i Danmark til at forvalte alternative investeringsfonde (FAIF) med FT-nr. 23.144. ROOF Management A/S er en del af Nectar Invest A/S

Share This