Vores

Ejendomsprojekter

Hos ROOF Management udbyder vi attraktive ejendomsprojekter med skarpe beliggenheder rundt omkring i
Danmark – med fokus på større byer i vækst.

 

 

Fuldtegnede projekter

Vi har ejendomme rundt omkring i Danmark, og vi er stolte af vores track record, som tæller alt fra på kollegier på Østerbro og lejligheder på Frederiksberg til nybyggede rækkehuse i Næstved.

ROOF invest

Hasseris Enge

ROOF invest

Forsytiaparken I

ROOF invest

Frederiksberg

ROOF invest

Sejlhusene

ROOF invest

Amager Strandvej II

ROOF invest

Ryparkenkollegiet

ROOF invest

Fuglebakkekollegiet

ROOF invest

Amager Strandvej I

ROOF Management track record

Vores track record tæller ejendomsprojekter til udlejning – velegnet til både familier, studerende, seniorer og par. Ejendommene er beliggende i en række af Danmarks største byer, og fællesnævneren er, at det er ejendomsprojekter af høj kvalitet – nøje udvalgt af vores dygtige investeringseksperter.

Når ROOF Invest udvælger en investeringscase, er der fokus på at vælge de ejendomme, der kan sikre et langsigtet og stabilt afkast til investorer. Derfor kigger vi bl.a. på potentialet for vækst i de enkelte byer, byudvikling, ejendommens kvalitet og udbud og efterspørgsel på tilsvarende lejeboliger i området.

Hos ROOF Management udbyder vi investeringsejendomme med et langsigtet lejepotentiale samt en sund drift i hele budgetperioden, og vi lægger vægt på en god og gennemtænkt finansieringspakke. Alle ejendomsprojekter ved ROOF Management gennemgår derfor indledningsvist en grundig screeningsproces samt due diligence inden processen med kapitalrejsning og ejendommen efterfølgende overtages. I den forbindelse kaster vi et grundigt blik på de samlede økonomiske forudsætninger for hele projektet.

 

Beliggenhed er nøglen til en god investering

Beliggenhed er en af grundstenene i en succesfuld ejendomsinvestering, og derfor har vi fokus på Danmarks største byer samt Hovedstadsområdet. Vi ser blandt andet på byudvikling, befolkningstilvækst og ejendommens nærmiljø – samt ejendomsmarkedet generelt.

I screeningsfasen ser vi på alt fra den overordnede plan for projektudvikling af områder til lokalplaner mv. for at sikre, at ejendommen er attraktiv for lejere og profitabel for investorer.

 

 

Attraktive udlejningsboliger i høj kvalitet

Mange mennesker lægger stor vægt på kvaliteten af deres bolig, boligindretning og boligområde. Boligen udgør en stor del af selvforståelsen, og mange sætter pris på at bo i en nyrenoveret og vedligeholdelsesfri lejlighed og et rigt nærområde med adgang til både by, natur, kultur, job og uddannelse.

Når vi hos ROOF Management udvælger vores investeringscases, forsøger vi at have alle aspekter, der definerer fremtidens forventninger til boliger med i forhold til udvælgelsen, og vi sætter os løbende ind i danskernes flyttemønstre for at forstå, hvor ejendomsmarkedet bevæger sig hen.

Som investor får du anvisningsret til ejendommen, du investerer i. Det betyder, at du kan anvise en bolig til f.eks. dine børn, børnebørn, forældre, dig selv eller en god bekendt. En investering i en boligejendom kan derfor være et attraktivt alternativ til f.eks. et forældrekøb.

 

 

Ejendomsdriften er en del af pakken

Vi har stor erfaring og ekspertise indenfor ejendomsdrift, også kaldet asset management, og sætter en stolthed i at levere grundig og effektiv forvaltning af vores ejendomme.

Vi er bevidste om, at en ejendomsinvestering er kompleks, og hvordan det at styre driften optimalt på alle parametre i en ejendom har afgørende betydning i en ejendomsinvestering ift. boligudlejningsejendomme.

Professionel drift af en investeringsejendom er nemlig med til at sikre, at ejendommen vedligeholdes – til gavn for både investorer og lejere. Forvaltning er i virkeligheden at passe godt på ejendommen og dermed sikre værdien ved at forvalteren sætter agerer professionelt i investorernes interesse. Det giver både tilfredse lejere og er med til at sikre den bedste pris på ejendommen, når den skal sælges.

 

 

 

Vi er klar til en snak

Vi er altid åbne for en dialog om vores nyeste ejendomsprojekter, så giv os et kald eller send en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at finde det helt rigtige investeringsprojekt.

CEO

Thomas Borg

  • t.borg@nectaram.com
  • +45 26 80 16 10

Bestyrelsesmedlem

Bjørk Krogshave

  • bk@roofmanagement.dk
  • +45 27 78 64 40

Det med småt

Kontakt
Finanstilsynet

ROOF Management A/S

Bornholmsgade 3, 3. sal
DK - 1266 København K
Tlf.: +45 93 86 57 96
CVR: 38990527
info@roofmanagement.dk

Jylland

Ved Stranden 10, 2 sal
DK - 9000 Aalborg C

 

© ROOF Management A/S 2023. Alle rettigheder forbeholdes. ROOF Management A/S der er et dansk selskab, CVR-nr: 38990527 og har tilladelse af Finanstilsynet i Danmark til at forvalte alternative investeringsfonde (FAIF) med FT-nr. 23.144. ROOF Management A/S er en del af Nectar Invest A/S

Share This