Karriere

Vil du arbejde for en
innovativ udbyder af ejendomsfonde?

Følg med her på siden, hvor vi løbende slår alle stillinger hos ROOF Management op

 

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Hvad laver ROOF Management?

ROOF Management A/S er en nichevirksomhed, der gerne vil skille sig markant ud i den danske ejendomsbranche ved at gøre tingene på en anderledes og innovativ måde. Vi er en ejendomsforvalter med store vækstambitioner og specialiseret i forvaltning af alternative investeringsfonde med boligudlejningsejendomme, som vi udbyder til vores investorer. Pt. har vi ejendomme for ca. 1 mia. under forvaltning.

Job i hjertet af København

Vi har kontor tæt på Esplanaden i København. Ved Kastellet

Atmosfæren hos ROOF

Atmosfæren på kontoret er uformel, men professionel. Vi bærer stærke værdier om ordentlighed, arbejdsglæde og har høje ambitioner. Vi tror på, at god trivsel for hver enkelt medarbejder medfører et ansvar og lyst til at lære nyt hver dag.

Hvem er vi?

Vi er en flok dedikerede ejendomsfolk i færd med at skabe Danmarks bedste nicheforvalter indenfor boligejendomme. Vi har investorernes interesser i fokus, hvilket blandt andet betyder en professionel og ”hands on” drift af vores ejendomme. Vores kerneværdier rummer tillid og arbejdsglæde, og vi tror på, at godt kollegaskab og høj grad af autonomi skaber den bedste virksomhed.

 

ROOF Management A/S

Bornholmsgade 3, 3. sal
DK - 1266 København K
Tlf.: +45 93 86 57 96
CVR: 38990527
info@roofmanagement.dk

Jylland

Ved Stranden 10, 2 sal
DK - 9000 Aalborg C

 

© ROOF Management A/S 2023. Alle rettigheder forbeholdes. ROOF Management A/S der er et dansk selskab, CVR-nr: 38990527 og har tilladelse af Finanstilsynet i Danmark til at forvalte alternative investeringsfonde (FAIF) med FT-nr. 23.144. ROOF Management A/S er en del af Nectar Invest A/S

Share This