Ejendomsinvestering
i trygge hænder

ROOF Management er en professionel ejendomsudbyder
placeret i hjertet af København. Ejendomsinvestering hos os
sikrer dig en tryg, passiv og langsigtet investering og
professionel forvaltning af dine investeringsejendomme.

Vi skaber en tryg investeringsrejse

Hos ROOF Management er vi ejendomseksperter med hjertet på rette sted. Vi er specialiseret i at udvælge investeringsejendomme på attraktive beliggenheder i hele Danmark og gør en dyd ud af at være transparente og konservative i kommunikation og budgettering …

Tre ting du får ud af at investere hos os

&

Passiv investering

Du kan trygt læne dig tilbage, da en ejendomsinvestering hos os er en passiv investering. Det betyder, at vi tager os af det hele – fra indkøb af ejendom til salg af ejendom – og alt derimellem.

Tryg, langsigtet og stabil placering af dine midler

Dine midler placeres trygt med udsigt til et stabilt og langsigtet afkast, og du har mulighed for fuldt indblik i vores budgettering samt alle væsentlige nøgletal gennem hele budgetperioden.

&

Optimeret drift af ”dine” ejendomme

Vi er specialiseret i drift af ejendomme, og derfor behøver du ikke være det. Ved at lægge løbende vægt på professionel og optimeret forvaltning og drift af investeringsejendommene, sikrer vi dig det bedst mulige afkast ved exit.

Vores projekter

Vi tror på, at en attraktiv beliggenhed og en professionel ejendomsdrift er grundstenene i en succesfuld ejendomsinvestering, og vores ejendomme er nøje udvalgt ud fra skarpe kriterier.

ROOF invest

Hasseris Enge

LÆS MERE

ROOF invest

Fuglebakkekollegiet

LÆS MERE

Vælg ROOF Management – derfor

Du får en ejendomsinvestering, der matcher professionelle investorers krav. Vi har omfattende erfaring med at indkøbe og drive ejendomsinvesteringer, og vi har et stærkt netværk opbygget over mange år, som sikrer os tilbud om mange off-market investeringer. Vi erhverver kun ejendomme af høj kvalitet og med en stærk exitmulighed. Det betyder, at du trygt kan læne dig tilbage og lade dine penge arbejde for dig, mens vi tager os af alt det praktiske.

Som investor får du en nærværende service og al relevant information om fordele og potentielle ulemper ved investeringen. Da vi har mange fonde, vil du som investor opleve mange stordriftsfordele i din ejendomsinvestering, eksempelvis på leverancer fra eksterne samt på realkreditfinansiering. Projektet får den bedste optimering på alle driftsudgifter.

Vi har tilladelse som forvalter af alternative investeringsfonde (FAIF). Det betyder, at vi er under tilsyn af Finanstilsynet, og skal opfylde en lang række kvalitetskrav i forhold til, hvordan vi indkøber, udbyder og driver vores ejendomsfonde. Dette er en tryghed og et kvalitetsstempel for dig som investor.

Som investor får du anvisningsret til ejendommen, som du investerer i. Det betyder, at du kan anvise en bolig til f.eks. dine børn, børnebørn, forældre, dig selv eller en bekendt.

FAIF

Forvalter af Alternative Investeringsfonde

ROOF Management A/S har tilladelse som forvalter af alternative investeringsfonde fra Finanstilsynet med reg.nr. 23.144.

ROOF Management A/S

Bornholmsgade 3, 3. sal
DK - 1266 København K
Tlf.: +45 93 86 57 96
CVR: 38990527
info@roofmanagement.dk

Jylland

Ved Stranden 10, 2 sal
DK - 9000 Aalborg C

 

© ROOF Management A/S 2023. Alle rettigheder forbeholdes. ROOF Management A/S der er et dansk selskab, CVR-nr: 38990527 og har tilladelse af Finanstilsynet i Danmark til at forvalte alternative investeringsfonde (FAIF) med FT-nr. 23.144. ROOF Management A/S er en del af Nectar Invest A/S

Share This