ROOF Management A/S: Whistleblowerordning

Efter FAIF-loven er ROOF Management A/S underlagt krav om at have en selvstændig kanal til indberetninger om overtrædelser eller potentielle overtrædelser af den finansielle regulering begået af virksomheden.

Rapportér potentielle lovovertrædelser

Alle medarbejdere og interesseparter i ROOF Management opmuntres til, at rapportere mulige forseelser eller lovovertrædelser relateret til virksomheden. Det er ligeledes muligt at rapportere krænkende adfærd gennem vores whistleblowerordning. Whistleblower-ordningen gælder alle indberetninger uanset overtrædelsens størrelse.

Indberetningerne behandles anonymt og uden om de normale personalepolitikker og den daglige ledelse. For at sikre din anonymitet vil enhver indrapportering via whistleblowerordningen ikke være omfattet af vores hjemmesides database. Din IP-adresse og anden relevant brugerdata bliver ikke registreret.

Kontakt: DKFSIAOWB@deloitte.dk

ROOF Management A/S

Bornholmsgade 3, 3. sal
DK - 1266 København K
Tlf.: +45 93 86 57 96
CVR: 38990527
info@roofmanagement.dk

Jylland

Ved Stranden 10, 2 sal
DK - 9000 Aalborg C

 

© ROOF Management A/S 2023. Alle rettigheder forbeholdes. ROOF Management A/S der er et dansk selskab, CVR-nr: 38990527 og har tilladelse af Finanstilsynet i Danmark til at forvalte alternative investeringsfonde (FAIF) med FT-nr. 23.144. ROOF Management A/S er en del af Nectar Invest A/S

Share This