Fuldtegnet

Amager Strandvej II

På Amager Strandvej ligger 23 boliger fordelt på to ejendomme med 16 lejligheder og 7 byhuse.

 

Vil du investere?

Projektet er fuldtegnet, men vi starter løbende nye investeringsprojekter. Skriv dig på interesselisten her og få besked, når vi lancerer noget nyt.

Når du indsender formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og betingelser for behandling af dine personoplysninger.

YDERLIGERE INFO

Attraktivt område med menneskeskabt lagune, trendy caféer og grønne arealer

Amager Strandvej har over de seneste 15 år været igennem en kolossal udvikling. Fra et lidt hensygnende område til i dag at udgøre et meget attraktivt beboelsesområde, hvor de tidligere badestrande er opgraderet med topmoderne forhold med en menneskeskabt lagune, hvor man trygt kan prøve kræfter med roning, kajaksejlads, kite- og windsurfing, og få lidt mere vind i sejlene på det åbne hav på den anden side. Beachvolley-, petanque- og boldbaner benyttes flittigt på de store grønne arealer, som også er ideelle til cykel-, løbe- og gåture.

Amager Strandpark er et særdeles indbydende og populært rekreativt område med et enormt stisystem, der gør det nemt at bevæge sig rundt både med hunden, børnene og i løbeskoene.

Som næsten-nabo til Amager Strandvej II ligger Kløvermarkens Idrætsanlæg – et kæmpe grønt område, som består af udendørs boldbaner.

FULDTEGNET

Amager Strandvej II

Ved Amagerbanen 33-35, 2300 København S.

 

Lejlighederne og byhusene er placeret med en attraktiv beliggenhed tæt på vandet og Københavns Centrum.

Her er tale om en arkitektonisk flot ejendom tegnet af Vandkunsten, hvis lyse sandfarvede murstensfacade falder godt ind i området og den strandnære beliggenhed.

I stueetagen er der otte velindrettede 2-værelses boliger med udgang til egen terrasse, som vender ud mod Sydkilen – en grønkile, der forbinder Ved Amagerbanen med Amager Strandvej. Ydermere findes syv rækkehuse, som med deres træfacader falder harmonisk ind i Strandkvarteret. Rækkehusene er tilbagetrukket fra Amager Strandvej og vender ud mod et stort grønt gårdrum med stier.

Beliggende over for hyggelig haveforening, Sundby Sejlforening og grønne arealer, er der tale om én af de mest ideelle placeringer i et område med strand, lækre restauranter og caféer – og ikke mindst masser af kultur- og sportsaktiviteter. Både Kgs. Nytorv og Operaen kan nås på cykel på under 10 minutter, og Københavns Lufthavn ligger kun få minutter væk med metroen.

SKRIV DIG PÅ INTERESSELISTEN

GODE GRUNDE TIL AT INVESTERE I EJENDOMMEN

  • Anvisningsret – et attraktivt alternativ til lejlighedskøb
  • Minimumsinvestering DKK 750.000
  • 23 boliger – varieret boligmasse med stor risikospredning

Vores track record taler for sig selv

ROOF invest

Hasseris Enge

ROOF invest

Forsytiaparken I

ROOF invest

Frederiksberg

Vi er klar til en snak

Vi er altid åbne for en dialog om vores nyeste ejendomsprojekter, så giv os et kald eller send en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at finde det helt rigtige investeringsprojekt.

CEO

Thomas Borg

  • t.borg@nectaram.com
  • +45 26 80 16 10

Bestyrelsesmedlem

Bjørk Krogshave

  • bk@roofmanagement.dk
  • +45 27 78 64 40

ROOF Management A/S

Bornholmsgade 3, 3. sal
DK - 1266 København K
Tlf.: +45 93 86 57 96
CVR: 38990527
info@roofmanagement.dk

Jylland

Ved Stranden 10, 2 sal
DK - 9000 Aalborg C

 

© ROOF Management A/S 2023. Alle rettigheder forbeholdes. ROOF Management A/S der er et dansk selskab, CVR-nr: 38990527 og har tilladelse af Finanstilsynet i Danmark til at forvalte alternative investeringsfonde (FAIF) med FT-nr. 23.144. ROOF Management A/S er en del af Nectar Invest A/S

Share This