Fuldtegnet

Frederiksberg

På Bernhard Bangs Allé 39, Frederiksberg, ligger en nyrenoveret og fuldt udlejet boligudlejningsejendom på 1.806 m2.

 

Vil du investere?

Projektet er fuldtegnet, men vi starter løbende nye investeringsprojekter. Skriv dig på interesselisten her og få besked, når vi lancerer noget nyt.

Når du indsender formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og betingelser for behandling af dine personoplysninger.

YDERLIGERE INFO

Rigt kultur- og caféliv på Frederiksberg

Bernhard Bangs Allé 39 er en central og indbydende placering på Frederiksberg. Her er tale om en charmerende og blomstrende del af Frederiksberg, Flintholm, som lige nu er i hastig udvikling.

Her er både caféer og restauranter, men du finder også Kultur- og bevægelseshuset KU.BE skråt overfor Ejendommen.

Beliggenheden er desuden ideel i forhold til offentlig transport, og indenfor få minutters gang ligger Flintholm Station (S-tog og metro) og Lindevang Station (metro) samt adskillige busforbindelser. I området er der også gode indkøbsmuligheder og både fitnesscenter, svømmehal og grønne områder er i gåafstand fra Ejendommen.

Dertil kommer de mange uddannelsesinstitutioner på Frederiksberg, som er med til at gøre lejlighederne populære blandt studerende i området.

FULDTEGNET

ROOF Invest Frederiksberg

Bernhard Bangs Allé 39, 2000 Frederiksberg

 

Ejendommen er kendetegnet af moderne arkitektur og rene linjer, mens nøgleordene for de 31 lejligheder er rene linjer, lys og luft. Lejemålenes små størrelser på 40-80 m2 – samt beliggenheden på Frederiksberg – gør dem yderst attraktive i boligmarkedet.

I 2018 blev ejendommen konverteret fra kontorer til boliger og gennemgik samtidig en gennemgribende renovering. Der blev tilføjet tre etager til byggeriet, opført en stor tagterrasse samt monteret altaner. I samme ombæring blev der monteret solceller på ejendommens tag, og alle installationer, døre og vinduer samt al inventar blev udskiftet. Ejendommen fik ny facade, kælderen blev renoveret, og der blev lagt egetræsparketgulve fra HARO. Som følge heraf er ejendommen i dag klassificeret som energiklasse A.

Overtagelse var 15. december 2021.

SKRIV DIG PÅ INTERESSELISTEN

GODE GRUNDE TIL AT INVESTERE I EJENDOMMEN

  • Anvisningsret – et attraktivt alternativ til lejlighedskøb
  • 31 lejeboliger – mindre lejligheder på 40-80 m2
  • Samlet areal: 1.806 m2
  • Minimumsinvestering DKK 750.000

Vores track record taler for sig selv

ROOF invest

Hasseris Enge

ROOF invest

Forsytiaparken I

ROOF invest

Sejlhusene

Vi er klar til en snak

Vi er altid åbne for en dialog om vores nyeste ejendomsprojekter, så giv os et kald eller send en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at finde det helt rigtige investeringsprojekt.

CEO

Thomas Borg

  • t.borg@nectaram.com
  • +45 26 80 16 10

Bestyrelsesmedlem

Bjørk Krogshave

  • bk@roofmanagement.dk
  • +45 27 78 64 40

ROOF Management A/S

Bornholmsgade 3, 3. sal
DK - 1266 København K
Tlf.: +45 93 86 57 96
CVR: 38990527
info@roofmanagement.dk

Jylland

Ved Stranden 10, 2 sal
DK - 9000 Aalborg C

 

© ROOF Management A/S 2023. Alle rettigheder forbeholdes. ROOF Management A/S der er et dansk selskab, CVR-nr: 38990527 og har tilladelse af Finanstilsynet i Danmark til at forvalte alternative investeringsfonde (FAIF) med FT-nr. 23.144. ROOF Management A/S er en del af Nectar Invest A/S

Share This