Fuldtegnet

Hasseris Enge

Ejendomsfonden består af otte fuldt udlejede rækkehuse i høj kvalitet fordelt på i alt 1.119 m²,
og i fonden kunne investeres med VSO-midler.

 

Vil du investere?

Projektet er fuldtegnet, men vi starter løbende nye investeringsprojekter. Skriv dig på interesselisten her og få besked, når vi lancerer noget nyt.

Når du indsender formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og betingelser for behandling af dine personoplysninger.

YDERLIGERE INFO

Området omkring Hasseris Enge, Aalborg

Hasseris Enge er hjem for mange seniorer og børnefamilier og kendt for sine mange store fællesarealer, naturskønne løberuter, legepladser samt andre egenskaber som gode daginstitutioner og indkøbsmuligheder, fornuftig infrastruktur og kort afstand til motorvejsnettet, Aalborg centrum og Aalborg City Syd.

Området i Hasseris Enge har været under udvikling i en del år, hvor flere professionelle investorer, herunder pensionskasser, har opført nybyggeri til salg og udlejning.

Aalborg, som er Danmarks fjerde største by, har positiv befolkningstilvækst, hvilket forventes at fortsætte. Derfor vil der også fremadrettet være et stigende behov for boliger.

FULDTEGNET

ROOF Invest Hasseris Enge

Poul Anker Bechs Vej 132-146, 9200 Aalborg SV

 

Ejendomsfonden består af otte rækkehuse i to plan fordelt på 1.119 m². Boligernes størrelser er 128 – 151 m² og har været fuldt udlejet siden opførelsen i 2018. Rækkehusene har en attraktiv beliggenhed i det populære Hasseris Enge i Aalborg SV og er placeret med masser af luft og lys omkring sig.

Der er generelt høj kvalitet i indretningen i de otte hvidpudsede rækkehuse, og alle boligerne har et stort åbent køkkenalrum og er indrettet med Hanstholm badeværelser og køkkenelementer, ege lamelplank samt indbyggede skabe.

Udbuddet af gode nyopførte lejeboliger i Hasseris Enge er beskedent, og der er høj efterspørgsel på velindrettede rækkehuse.

I fonden kunne investeres med VSO-midler, frie midler, selskabsmidler og pensionsmidler.

Ejendommen er overtaget 1. maj 2022.

SKRIV DIG PÅ INTERESSELISTEN

GODE GRUNDE TIL AT INVESTERE I EJENDOMMEN

  • Beliggenhed i attraktivt boligområde
  • Højkvalitetsbyggeri
  • God lejesikkerhed

Vores track record taler for sig selv

ROOF invest

Sejlhusene

ROOF invest

Forsytiaparken I

ROOF invest

Frederiksberg

Vi er klar til en snak

Vi er altid åbne for en dialog om vores nyeste ejendomsprojekter, så giv os et kald eller send en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at finde det helt rigtige investeringsprojekt.

CEO

Thomas Borg

  • t.borg@nectaram.com
  • +45 26 80 16 10

Bestyrelsesmedlem

Bjørk Krogshave

  • bk@roofmanagement.dk
  • +45 27 78 64 40

ROOF Management A/S

Bornholmsgade 3, 3. sal
DK - 1266 København K
Tlf.: +45 93 86 57 96
CVR: 38990527
info@roofmanagement.dk

Jylland

Ved Stranden 10, 2 sal
DK - 9000 Aalborg C

 

© ROOF Management A/S 2023. Alle rettigheder forbeholdes. ROOF Management A/S der er et dansk selskab, CVR-nr: 38990527 og har tilladelse af Finanstilsynet i Danmark til at forvalte alternative investeringsfonde (FAIF) med FT-nr. 23.144. ROOF Management A/S er en del af Nectar Invest A/S

Share This