Ydelser

Vi tilbyder både skræddersyede og strukturerede services til enhver type ejendomsinvestor

Ejendomsfonde

Vores strukturerede ejendomsfonde med fuldt fokus på langsigtede investeringer i høj kvalitet sikrer, at du som investor får en tryg og passiv investering, hvor alt er håndteret af os. Vores fonde er velegnet for alle typer investorer, som ønsker at tilføje ejendomme til deres investeringsportefølje – uden alt besværet.

Vi er garant for en kvalitetsinvestering, der lever op til alle juridiske krav.

agsdi-ribbon

Fund Management – Forvaltning af alternative investeringsfonde

Har I konstateret, at jeres ejendomsselskab har karakter af en alternativ investeringsfond, og har I derfor brug for en forvalter? Vi har kompetencerne og indgår meget gerne i et samarbejde.

Vores fund management afdeling tilbyder en række services, herunder fund management-ydelser (forvaltning) af jeres alternative investeringsfond. Herunder det lovpligtige porteføljepleje og risikostyring.

ROOF Invest Ejendomsinvestering

Vores investerings- og asset management teams bistår private investorer i investeringsprocessen, så den valgte investering matcher den enkelte investors ønsker – blandt andet i forhold til ejendomstype, ejendommens beliggenhed, afkastkrav, finansierings- og risikoprofil mv.

Vi screener årligt mange hundrede investeringsprojekter og udvælger kun de bedste til vores investorer og vores ejendomsfonde. Derudover varetager vi due diligence og forhandlingsprocessen ved din investering.

Vi har fingeren på pulsen med de samfundsmæssige, demografiske og økonomiske trends, der påvirker investeringsmarkedet og investerer kun i vækstområder. Vi har desuden adgang til mange off-market sager, hvilket er en fordel i et marked med stor efterspørgsel på profitable ejendomme.

Vi er erfarne ud i alle købs- og salgsprocesser, og vores gode samarbejde med realkreditinstitutter, erhvervsmæglere og ejendomsadministratorer sikrer, at du som investor får fuld value for money.

agsdi-house
agsdi-dollar
agsdi-analysis

Udlejning

Vi tilbyder udlejningsservices, og vi varetager udlejningen på flere af vores ejendomsprojekter. Når en bolig bliver ledig, benytter vi vores ventelister.

Dertil kommer, at du som investor har anvisningsret til de projekter, du investerer i. Det betyder, at du kan anvise en bolig til dig selv, et familiemedlem eller en bekendt.

Selskabsadministration

Vi tilbyder selskabsadministration samt økonomi- og likviditetsstyring af din ejendomsinvestering. Der er masser af formalia, der skal overholdes, og det sørger vi for.

Endvidere sikrer vi, at din ejendom har den rigtige finansieringsprofil, som matcher den risikoprofil, du som investor ønsker.

Asset Management

Asset management er en værdiskabende disciplin, hvor vi som samarbejdspartner sikrer, at en investeringsejendom altid er optimeret på alle parametre, således at ejendommen altid vil være attraktiv som investeringsobjekt.

Vi er detaljeryttere, fordi vi ved, at for at opnå den bedste økonomiske fortjeneste, ligger djævlen i detaljen. Hvad der kan virke som små ændringer, kan give stor gevinst – ikke mindst ved et salg af ejendommen. Det er denne del, vi er eksperter i.

Vi har et fokus på tilfredse lejere, som ligger langt ud over, hvad de fleste beskæftiger sig med. Det kommer dig som investor til gode.

Vi har stor erfaring med udvikling af ejendomme og kan rådgive og varetage en udviklingsproces, såfremt du ønsker at investere i en udviklingsejendom.

Vil du høre mere om denne ydelse, kan du kontakte Thomas Borg på +45 26 80 16 10.

FAIF

Forvalter af Alternative Investeringsfonde

ROOF Management A/S har tilladelse som forvalter af alternative investeringsfonde fra Finanstilsynet med reg.nr. 23.144.

ROOF Management A/S

Bornholmsgade 3, 3. sal
DK - 1266 København K
Tlf.: +45 93 86 57 96
CVR: 38990527
info@roofmanagement.dk

Jylland

Ved Stranden 10, 2 sal
DK - 9000 Aalborg C

 

© ROOF Management A/S 2023. Alle rettigheder forbeholdes. ROOF Management A/S der er et dansk selskab, CVR-nr: 38990527 og har tilladelse af Finanstilsynet i Danmark til at forvalte alternative investeringsfonde (FAIF) med FT-nr. 23.144. ROOF Management A/S er en del af Nectar Invest A/S

Share This