om nectar invest a/s

Professionel rådgivning

Hos Nectar Invest hjælper vi professionelle og semiprofessionelle investorer med at finde og drive attraktive ejendomsinvesteringer.

Vi finder og udvælger undervurderede udlejningsejendomme. Historisk set vil udlejningsejendomme på de rigtige beliggenheder nemlig holde prisen og dermed give solide og stabile afkast. Vi går aldrig på kompromis med risikospredningen og investerer derfor altid i forskellige investeringsprojekter.

Investeringspartner

I fællesskab med vores investorer stiler vi efter at skabe et investornetværk, hvor vi kan trække på hinandens erfaringer og bruge hinanden aktivt. Vi mener nemlig, at en stærk og fælles forståelse danner grundlag for gode investeringsprojekter, der løfter den enkelte investors portefølje.

Vi er en langsigtet investeringspartner, der godt tør sætte hånden på kogepladen, når vi finder attraktive ejendomme. Derfor forsøger vi hos Nectar Invest så vidt muligt at være medinvestor på vores investeringsprojekter. Vi tror nemlig så meget på vores investeringskoncept, at vi er villige til at investere vores egne opsparede midler.

Boligadministration

Vi hjælper med alt fra identificering og analyse af attraktive udlejningsejendomme til ejendomshandler og drift. Vi håndterer al papirarbejde i forbindelse med opkøb af ejendommen og står efterfølgende for administration og kontakt med lejere. Dermed får du som investor mulighed for at være medejer af en udlejningsejendom uden at skulle håndtere de mange daglige opgaver.

Sælg til os

Vi er altid på udkig efter nye projekter.
Har du en attraktivt beliggende ejendom eller byggegrund til salg, så er du velkommen til at kontakte os vi kan hjælpe dig igennem hele processen.

invester sammen med Nectar Invest A/S 

Vi hjælper dig gerne med følgende:

agsdi-arrow-down-circle

Omlægning af ejendommen fra erhverv til beboelse eller en kombination af begge dele.

agsdi-arrow-down-circle

Gennemgang af ejendommen med henblik på ombygning for at skabe flere lejemål.

agsdi-arrow-down-circle

Udstykning af byggejord til erhverv til beboelse eller en kombination af begge dele.

Langsigtet Investeringspartner

Nectar Invest blev stiftet i 2018 af Thomas Borg og Bjørk Krogshave. Begge har mange års erfaring med investeringer i udlejningsejendomme.

Bjørk Krogshave

Adm. Direktør

Bjørk Krogshave kan kontaktes på:.

Thomas Borg

Direktør

Thomas Borg kan kontaktes på:.

Kontakt Nectar Invest A/S

Nectar Invest Aalborg

Ved Stranden 10, 2 Sal.

9000 Aalborg

+45 2078 8540

bk@nectaram.com

Nectar Invest København

Bornholmsgade 3, 3 sal

1266 København K

+45 2680 1610

t.borg@nectaram.com

Share This