om nectar invest a/s

Vi hjælper dig som investor

Hos Nectar Invest hjælper vi professionelle og semiprofessionelle investorer med at finde og drive attraktive ejendomsinvesteringer.

Vi finder og udvælger undervurderede udlejningsejendomme. Historisk set vil udlejningsejendomme på de rigtige beliggenheder nemlig holde prisen og dermed give solide og stabile afkast. Vi går aldrig på kompromis med risikospredningen og investerer derfor altid i forskellige investeringsprojekter.

Vi hjælper med alt fra identificering og analyse af attraktive udlejningsejendomme til ejendomshandler og drift. Vi håndterer al papirarbejde i forbindelse med opkøb af ejendommen og står efterfølgende for administration og kontakt med lejere. Dermed får du som investor mulighed for at være medejer af en udlejningsejendom uden at skulle håndtere de mange daglige opgaver.

Et fællesskab

I fællesskab med vores investorer stiler vi efter at skabe et investornetværk, hvor vi kan trække på hinandens erfaringer og bruge hinanden aktivt. Vi mener nemlig, at en stærk og fælles forståelse danner grundlag for gode investeringsprojekter, der løfter den enkelte investors portefølje.

Vi er en langsigtet investeringspartner, der godt tør sætte hånden på kogepladen, når vi finder attraktive ejendomme. Derfor forsøger vi hos Nectar Invest så vidt muligt at være medinvestor på vores investeringsprojekter. Vi tror nemlig så meget på vores investeringskoncept, at vi er villige til at investere vores egne opsparede midler.

Samarbejde & fælles forståelse

Nectar Invest blev stiftet i 2018 af Thomas Borg og Bjørk Krogshave. Begge har mange års erfaring med investeringer i udlejningsejendomme.

Bjørk Krogshave

Adm. Direktør

Bjørk Krogshave kan kontaktes på:.

Thomas Borg

Direktør

Thomas Borg kan kontaktes på:.

Kontakt Nectar Invest A/S

Nectar Invest Aalborg

Østerågade 27, 2a

9000 Aalborg

+45 2078 8540

bk@nectaram.com

Nectar Invest København

Bornholmsgade 3, 3 sal

1266 København K

+45 2680 1610

t.borg@nectaram.com

Share This