Rødovrevej 287

Boligudlejningsejendom i Rødovres
eftertragtede villakvarter.

Frasolgt 2021

Rødovrevej 287 (”Ejendommen”) er beliggende i Rødovre Kommune. Ejendommen er under opførelse og forventes færdigbygget december 2019, hvor ejendommen formelt overdrages til Nectar Rødovrevej P/S.

På grunden opføres i alt 10 familieboliger fordelt på to blokke. Lejlighederne vil bestå af 3 – og 4 værelseslejligheder og alle med altan eller terrasse.

agsdi-arrow-right-circle

10 familieboliger fordelt på to blokke

agsdi-arrow-right-circle

3 – og 4 værelseslejligheder

agsdi-arrow-right-circle

Grønt anlæg med græs, planter og legeplads

agsdi-arrow-right-circle

Boligstørrelser fra 101-134 m2

agsdi-arrow-right-circle

Lejlighederne opføres med henblik på udlejning

  • TEGNET 100% 100%

Ejendommen
Omkring ejendommen etableres et mindre grønt anlæg med græs, planter og legeplads. Herudover vil alle lejligheder have deres egen parkeringsplads.

Ejendommens 10 lejligheder er udstykket i ejerlejligheder og vil have et samlet areal på 1.212 m2 med boligstørrelser fra 101-134 m2.

Lejlighederne opføres med henblik på udlejning, men etableres i ejerlejlighedskvalitet. Dette indebærer at køkkenerne fra JKE installeres med Corian-bordplader og hvidevarer fra Siemens. Herudover vil hele lejlighedens have et højt apteringsniveau med tunge fyldningsdøre og slidstærke parketgulve.

Ejendommen er beliggende i Rødovre Kommune tæt på grænsen til Vanløse.

Området
Rødovre Kommune gennemgår i disse år en omfattende transformation fra en klassisk forstadskommune til en mere integreret del af Hovedstaden. Kommunen er i gang med at omdanne den centrale del af Rødovre til et nyt område, kaldet Bykernen, som bl.a. vil byde på byliv, moderne boliger og rekreative områder.

Irmabyen er en af kommunens nye fokusområder og området har på kort tid tiltrukket en stor base af unge familier. I alt estimeres det at der i de kommende år vil blive investeret omkring DKK 11 mia. i byfornyelse i Rødovre Kommune.

Rødovres kendetegn er et grønt nærmiljøer (Damhussøen, fodboldbanerne etc.) og en nærhed til København med velfungerende vejnetværk og offentlig transport (15 min. i bil eller 29 min. på cykel fra Rødovrevej 287 til Rådhuspladsen).

Ifølge en befolkningsprognose udarbejdet af Rødovre Kommune i februar 2019 forventes antallet af borgere i Rødovre Kommune at stige med ca. 5.000 indtil 2030 og størstedelen af denne forventede nettotilflytning er drevet af etablering af nye boliger. I perioden 2014-2018 er nettotilflytningen domineret af tilflytning fra København og Frederiksberg Kommune. Ligesom aldersgruppen 18-29 år repræsenterer mere end halvdelen af nettotilflytningen.

Ejendommen er beliggende 850 meter fra Tinderhøj Skole og 400 meter fra den nærmeste Netto. Indkøbscenteret Rødovre Centrum ligger 2 km fra Ejendommen

Kontakt Nectar Invest A/S

Nectar Invest Aalborg

Ved Stranden 10, 2 Sal.

9000 Aalborg

+45 2078 8540

bk@nectaram.com

Nectar Invest København

Bornholmsgade 3, 3 sal

1266 København K

+45 2680 1610

t.borg@nectaram.com

Share This