Optikergaarden

Danmarksgade 66A & 68A, Frederikshavn – Moderne bolig ejendom med 3 erhvervslejemål i stueetage

  • Opført: 2021
  • Arkitekt: QUIST ARKITEKTUR
  • Bygherre: Ulrik Bisgård & Jan Thaarup
  • Projekttype: Udlejningsejendom,                                      Bolig og Erhverv
  • Rådgiver: Nectar Invest A/S

Danmarksgade 66A & 68A

En moderne ejendom med stor fælles tagterrasse.

Danmarksgade 66A & 68A, Frederikshavn (”Optikergaarden”) er en moderne ejendom, der bliver opført i 2021. Ejendommen vil bestå af 13 lejeboliger og 3 erhvervs lejemål.  Det samlede etageareal vil udgøre 1817 m2, fælles tagterrasser på 207 m2 samt private terrasser på 262 m2

agsdi-arrow-right-circle

13 Lejeboliger mellem 70-150 m2

agsdi-arrow-right-circle

207 m2 fælles tagterrasser

agsdi-arrow-right-circle

3 erhvervslejemål på 170 m2 + lager/depotrum

yderligere information

Ejendommen

Ejendommen er naturligvis kaldt Optikergaarden, da den tidligere ejer  optiker Knud Jørgensens familie har drevet optiker forretning på adressen i over 75 år

Samarbejds-partnere

 

Bygherre

Tømrermester Ulrik Bisgård A/S er et velrenommeret tømrerfirma, der udfører tømrer- og snedkeropgaver for både private og virksomheder i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og omegn. Vi rådgiver om formgivning af alt fra køkkener og kviste til helårshuse og sommerhuse. I hele forløbet lægger vores tømrermester vægt på samarbejde og dialog med kunden

Vores tømrermester er medlem af Dansk Byggeri og har eget værksted og samarbejder med tegnestue og ingeniører, så vi kan udarbejde projektforslag til selv de mest avancerede ønsker.

 

QVIST ARKITEKTUR

Vi er tegnestuen QVIST ARKITEKTUR- et lille, innovativt arkitektfirma med bred erfaring indenfor nordisk og skandinavisk arkitektur. Vores vision er at skabe personlig arkitektur for alle. Uanset økonomien tegner vi et unikt arkitekttegnet hus eller sommerhus som passer netop jer. Vi kan stå for hele jeres projekt fra skitseforslag til nøglefærdigt projekt – det vi kalder totalrådgivning – eller I kan vælge at vi kun skal stå for dele af projektet. Arkitekt Lars Qvist som er indehaver af QVIST ARKITEKTUR har i over 20 år hjulpet private og firmaer med bygningsarkitektur og projektledelse.

.

Rådgiver

Hos Nectar Invest hjælper vi professionelle og semiprofessionelle investorer med at finde og drive attraktive ejendomsinvesteringer.

Vi finder og udvælger undervurderede udlejningsejendomme. Historisk set vil udlejningsejendomme på de rigtige beliggenheder nemlig holde prisen og dermed give solide og stabile afkast. Vi går aldrig på kompromis med risikospredningen og investerer derfor altid i forskellige investeringsprojekter.

Vi hjælper med alt fra identificering og analyse af attraktive udlejningsejendomme til ejendomshandler og drift. Vi håndterer al papirarbejde i forbindelse med opkøb af ejendommen og står efterfølgende for administration og kontakt med lejere. Dermed får du som investor mulighed for at være medejer af en udlejningsejendom uden at skulle håndtere de mange daglige opgaver.

Kontakt Nectar Invest A/S

Nectar Invest Aalborg

Ved Stranden 10, 2 Sal.

9000 Aalborg

+45 2078 8540

bk@nectaram.com

Nectar Invest København

Bornholmsgade 3, 3 sal

1266 København K

+45 2680 1610

t.borg@nectaram.com

Share This